כנס בינלאומי: "מודלים חברתיים למוגבלות, אנשי מקצוע ומה שביניהם"

ינואר 7, 2019

המרכז ללימודי מוגבלות שמחים להציג בפניכם.ן את התכנית המלאה של כנס בינלאומי שייערך בתאריכים  7.1-8.1  בנושא:

"מודלים חברתיים למוגבלות, אנשי מקצוע ומה שביניהם"

יום הכנס הראשון פתוח לקהל הרחב ויכלול הרצאות מרתקות מפי מרצים מובילים בתחום לימודי המוגבלות בהשתתפות פרופ' תום שייקספיר וד"ר חנה מורגן.

להרשמה:https://goo.gl/forms/RQ8wlMqVD92Hk7uv1

קול קורא למענק חוקרים תשע"ט

נובמבר 4, 2018

בשנים האחרונות אנו עדים לתהליך של שינוי פרדיגמטי אשר במסגרתו מתחדדת ההבנה כי מוגבלות היא תופעה חברתית רבת-פנים המתעצבת, בין השאר, על-ידי גורמים סביבתיים, כלכליים, תרבותיים ופוליטיים מעבר להיבטים רפואיים או פסיכולוגיים.  מטרת המרכז ללימודי מוגבלות, המהווה שותפות בין בית הספר לעבודה סוציאלית ורווחה חברתית ע"ש פאול ברוואלד (האוניברסיטה העברית) וישראל מעבר למגבלות-הג'וינט, הינה לקדם שינוי זה. במסגרת הקול קורא מוזמנים חוקרים, אשר תחום מחקרם הינו מוגבלות בהקשרה החברתי, להגיש מועמדותם למענק המחקר.

מה צפוי לנו בשנת תשע"ט

אוגוסט 15, 2018

בשנת תשע"ט צפויים לנו אירועים ומפגשים מרתקים.
יתארחו אצלנו מרצים ואנשי אקדמיה מן הארץ והעולם, פעילי שטח ומקדמי מדיניות. אז "טעימה" לסקרנים:

7/1-8/1  כנס אקדמי בנושא: פרספקטיבות עכשוויות בתחום לימודי המוגבלות  , ייערך באוניברסיטה העברית, קמפוס הר הצופים