מלגות ומענקי מחקר תשפ"א - רשימת זוכות

7 מרץ, 2021

אנו שמחים להודיע על סיום הליך שיפוט והכרזה על זוכים במענקים ומלגות למחקרים בתחום לימודי המוגבלות מטעם המרכז ללימודי מוגבלות ע"ש מילי בלום. את ההליך התחלנו לפני מספר חודשים והשנה הגישו מספר בקשות הרב ביותר!

אנו שמחים להודיע על הזוכים השונים יחד עם פירוט המחקר:

מלגות:

הסטודנטית לירון בניסתי על מחקר בנושא "תפיסת המוגבלות וחוויית ההורות בקרב אמהות לילד עם מוגבלות בחברה החרדית".

הסטודנטית שרון פרימור על מחקר בנושא "אשפוז פסיכיאטרי כפוי בישראל  - עיון מתוך ביקורת מוגבלות ומשפט ולאור פרשנות האמנה הבינלאומית לזכויות אנשים עם מוגבלויות".

הסטודנטית נעמי ביטמן על מחקר בנושא "Disability performance of people with invisible communicative disabilities on SNS"

מענקים:

לחוקרות ד"ר ענת פרי וד"ר יונת רם מהאוניברסיטה העברית על מחקר בנושא "Empathic Accuracy and Synchrony Towards Autistic People"

לחוקרות ד"ר נעמי שרויאר, פרופ' דנה ושדי וגב' הילה כהן מאוניברסיטת חיפה על מחקר בנושא "צדק עיסוקי ככלי לקידום שיקום בקהילה בקרב אנשים עם קשיים נפשיים".

בסיום ביצוע המחקרים השונים, זוכות המלגות והמענקים יציגו את הממצאים במפגשים של המרכז ללימודי מוגבלות.

נאחל הרבה הצלחה לחוקרות ולסטודנטיות!