קול קורא להשתתפות בקורס קיץ בקנדה

אוקטובר 6, 2018

קורס קיץ בקנדה   2019
 03286 מוגבלות בראיה חברתית: מחקר, מדיניות ופרקטיקה
Social perspective of disability: Research, policy and practice

כחלק משיתוף הפעולה שלנו עם אוניברסיטת בריטיש קולומביה בקנדה (The University of British Columbia), מוצע ל-8 סטודנטים בתכניות המוסמך (עבודה סוציאלית, גיל הרך ומלכ"רים) ובתוכנית הבוגר, קורס קיץ מרוכז שפותח עבור תלמידי בית הספר בנושא: "מוגבלות בראיה חברתית: מחקר, מדיניות ופרקטיקה".

הקורס יחקור ויבחן את המפגש בין הפרספקטיבות התיאורטיות, התרבותיות, החברתיות, ההיסטוריות והאתיות בתחום המוגבלות וכיצד הן משפיעות על הפרקטיקה המקצועית, מדיניות ועל חייהם של אנשים עם מוגבלות.

את הקורס יובילו פרופ' טים סטיינטון וד"ר שירלי ורנר, שניהם מרצים וחוקרים מובילים בתחום לימודי המוגבלות.

הקורס יתקיים בין התאריכים 5.7.19-1.7.19   ויועבר בשפה האנגלית.

הקורס יכלול הרצאות וסיורים בשירותים באזור. ההשתתפות בשיעורים ובשאר הפעילויות היא חובה. עם חזרתם יכתבו הסטודנטים עבודה המבוססת על הלימודים בקנדה בתיאום עם ד"ר ורנר. כתיבת עבודה מסכמת והשתתפות פעילה בקורס, תזכה את הסטודנטים ב-2 נ"ז על חשבון קורסי הבחירה.

הסטודנטים המשתתפים ישלמו עבור ההוצאות: כרטיס טיסה, אוכל ונסיעות מקומיות.

בית הספר בסיוע מרכז הלברט ללימודים קנדיים יעניקו מלגה בסכום של 1500 דולר קנדי  לסיוע בהוצאות.

המעוניינים להשתתף בקורס יפנו במייל לאפרת (disability.studies@mail.huji.ac.il), עד ה-1 לינואר 2019, בצירוף קורות חיים והסבר קצר מדוע מעוניינים להשתתף בקורס.

* שימו לב כי סטודנטים שהשתתפו בעבר בקורס בחו"ל מטעם ביה"ס- לא יוכלו להשתתף בקורס זה.