חקר מוגבלות בחברה החרדית (מושב של הקהילה ללימודי מוגבלות)

תאריך:
ד', 09/02/202211:00-12:30
מושב - יום רביעי, 09/02/2022
חקר מוגבלות בחברה החרדית
יו"ר: ד"ר נילי ברויאר, האוניברסיטה העברית. פירוט הרצאות במושב:
האם התנדבות משנה את היחס כלפי אנשים עם מוגבלות? מחקר איכותני על ההתנסות של סטודנטים חרדים
לסיעוד / ד"ר עדי פינקלשטיין וד"ר צביקה אור, המרכז האקדמי לב
אחאות למבוגר עם מחלת נפש קשה בחברה החרדית / אסתר פרידלנדר, הקריה האקדמית אונו
ר בשטח ההפקר: משמעות המוגבלות וחוויית ה ת בקרב אמהות חרדיות לילד עם מוגבלות / לירון בניסתי, פסמוהאְְְִִֵֵֵַַַַָָָָָּּּּּּּּּּּּּּ האוניברסיטה העברית
קהילה ופרופסיה בזירה רב תרבותית – הורות של זוגות חרדים עם מוגבלות / עו"ד חיה גרשוני, אוניברסיטת תל אביב.
קהילת לימודי מוגבלות
בכנס ה 53- של האגודה הסוציולוגית הישראלית בנושא: "ירושלים של מטה - סוציולוגיה של מורכבות"
בפברואר 2022
9-7
הקהילה ללימודי מוגבלות פועלת כשותפות בין האגודה הסוציולוגית הישראלית והמרכז ללימודי מוגבלותשבאוניברסיטה העברית. מטרתה לקדם את הדמיון הסוציולוגי ביחס למוגבלות ולהעמיק את השיח הביקורתי אודות מוגבלות וחברה. השנה, אנו שמחות להזמין למספר פעילויות של הקהילה בכנס השנתי של האגודה.