צוות

בריאן אייברי

ד"ר בריאן אייברי

בכיר במכון לשילוב קהילתי (ICI) וחבר סגל נלווה במסגרת המכון להתפתחות הילד והמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת מינסוטה.
בריאן אברי, Ph.D, בכיר במכון לשילוב קהילתי (ICI) וחבר סגל נלווה במסגרת המכון להתפתחות הילד והמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת מינסוטה. חוקר ראשי של פרויקטים רבים שנועדו לשפר את התוצאות החינוכיות, ההכללה החברתית וההגדרה העצמית של אנשים עם מוגבלויות, ברמה הלאומית והבינלאומית. 
אדוה איכנגרין

ד"ר אדוה איכנגרין

פוסט דוקטורנטית במרכז ללימודי מוגבלות, ביה"ס לעבודה סוציאלית, האוניברסיטה העברית, ובמחלקה לפסיכולוגיה התפתחותית, אוניברסיטת ליידן, הולנד

מחקרה של אדוה מתמקד ביצירת סביבה בית ספרית מכלילה בדגש על שילוב חברתי של ילדים חרשים וכבדי שמיעה, ובשימוש בטכנולוגית סנסורים למדידה ויצירת התערבויות לשינוי. אדוה היא פסיכולוגית קלינית בהכשרתה עם נסיון בעבודה עם חרשים וכבדי שמיעה, ומתמקדת במחקריה בחיבורים שבין פסיכולוגיה ללימודי מוגבלות. 

Professor Katie Ellis

פרופ' קייטי אליס

פרופסור ללימודי אינטרנט ומנהלת המרכז לתרבות וטכנולוגיה באוניברסיטת קורטין, אוסטרליה.
המחקר של פרופ' אליס מתמקד בקשר בין גישה לתקשורת וייצוג בתקשורת. עד כה הייתה שותפה בכתיבה ועריכה של 20 ספרים בנושא מוגבלות, תקשורת והתרבות הפופולרית. 

חן בונדורבסקי

סטודנטית לתואר מוסמך בביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פאול בראוולד

לירון בניסתי

דוקטורנטית בביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פאול בראוולד
לירון בעלת תואר בוגר ומוסמך בריפוי בעיסוק מהאוניברסיטה העברית, ובעלת תואר מוסמך נוסף בניהול מערכות בריאות מאוניברסיטת בר אילן. עבודת הדוקטורט שלה, בהנחיית ד"ר שירלי ורנר, מתמקדת בחקירת יישום המלצות וועדת דורנר הנוגעות לשילוב ילדים עם מוגבלות במסגרות חינוך רגילות.

תמר גבע

סטודנטית לתואר מוסמך בבית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטה העברית

תמר גבע

סטודנטית לתואר מוסמך בביה"ס לעבודה סוציאלית ולרווחה חברתית ע"ש פאול בראוולד

שונית גול

סטודנטית לתואר מוסמך בתכנית ללימודי תרבות באוניברסיטה העברית
מריאן הירשברג

פרופ' מריאן הירשברג

מרצה בפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת Hochschule Bremen בגרמניה
פרופ' מריאן הירשברג הינה מרצה בפלקוטה למדעי החברה באוניברסיטת Hochschule Bremen בגרמניה.  תחום עיסוקה העיקרי הוא  זכויות אדם ולימודי מוגבלות. מחקרה מתמקד בשאלות של השתתפות, נגישות ואפליה בקרב אנשים עם מוגבלות, בפרספקטיבה הסטורית, בהווה ובעתיד.